top of page

EXTERIÖR

BRF Kolibrin Innergård.jpg
BRF Kolibrin situationsplan

BRF Kolibrin
Verktygsgatan / Industrigatan
Trosa

anmäl ditt intresse för mer information

BRF Kolibrin gatuvy verktygsgatan.jpg
Private Parties

INTERIÖR

BRF Kolibrin Sovrum 3 ROK.jpg

...

Stilfulla och välplanerade lägenheter, gediget byggt i trivsamt område med absolut närhet till förskola, skola och idrottsplats. 1,5 km ifrån centrala Trosa. 

BRF Kolibrin Standardkök 3 ROK.jpg
BRF Kolibrin badrum 3 ROK.jpg
BRF Kolibrin Vardagsrum 2 ROK.jpg

...

Här bor du i välutrustade lägenheter med gedigna köks- och badrumsinredningar från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Tillval finns att göra för dig som vill.

Corporate Events

OMRÅDET

trosa-julaftons-fyr.jpg
BRF Kolibrin hus 3-5 exteriör.png

TROSA

Trosa är belägen vid Saltsjöns kust mellan Södertälje och Nyköping. I kommunen bor drygt 13 000 invånare varav ca 5 300 i Trosa. Denna kuststadsidyll är välkänd för sin pittoreska bebyggelse, å-promenad och vackra skärgård. En lugn stad där man finner det mesta. I centrum finns små butiker med allt från inredning och kläder till konsthantverk och hälsokost. Här finns även systembolag, banker, div restauranger och caféer, hotell och matvarubutik. Efter infarten till Trosa invid industriområdet finns även en större matvarubutik, en mindre galleria samt butiker med byggmaterial, profilartiklar och inredning. Trosas gästhamn är ett välbesökt område under sommarmånaderna och betyder mycket för det rikliga båtlivet.

PUNCHKÄLLAREN.jpg
bottom of page