RITNINGAR

...

anmäl ditt intresse för mer information

 

INTERIÖR

...

Stilfulla och välplanerade lägenheter, gediget byggt i trivsamt område med absolut närhet till förskola, skola och idrottsplats. 1,5 km ifrån centrala Trosa. 

3 rok

...

Här bor du i välutrustade lägenheter med gedigna köks- och badrumsinredningar från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Tillval finns att göra för dig som vill.

 

OMRÅDET

TROSA

Trosa är belägen vid Saltsjöns kust mellan Södertälje och Nyköping. I kommunen bor drygt 13 000 invånare varav ca 5 300 i Trosa. Denna kuststadsidyll är välkänd för sin pittoreska bebyggelse, å-promenad och vackra skärgård. En lugn stad där man finner det mesta. I centrum finns små butiker med allt från inredning och kläder till konsthantverk och hälsokost. Här finns även systembolag, banker, div restauranger och caféer, hotell och matvarubutik. Efter infarten till Trosa invid industriområdet finns även en större matvarubutik, en mindre galleria samt butiker med byggmaterial, profilartiklar och inredning. Trosas gästhamn är ett välbesökt område under sommarmånaderna och betyder mycket för det rikliga båtlivet.

Nokon Bostad AB

Kalkbruksvägen 23

Vagnhärad